Team Visma | Lease a Bike

Ontdek alles over Team Visma | Lease a Bike en de samenwerking met Amacx - de trotse partner van deze geweldige wielerploeg. Lees meer over de favoriete producten van de renners. 

Samen Winnen

Als voedingspartner van Team Visma | Lease a Bike werkt Amacx nauw samen met het team om de beste sportvoeding op maat te bieden, zodat de renners hun prestaties kunnen optimaliseren en hun doelen kunnen bereiken.

Onze samenwerking is een perfecte match omdat beide partijen dezelfde visie delen. Net zoals Team Visma | Lease a Bike altijd op zoek is naar manieren om hun prestaties te verbeteren, is Amacx ook altijd bezig met het verbeteren van onze producten en het optimaliseren van de voedingsbehoeften van atleten. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze kennis en expertise delen om de renners van Team Visma | Lease a Bike te voorzien van de best mogelijke sportvoeding.

Hoogwaardige sportvoeding

In samenwerking met voedingsdeskundige Martijn Redegeld van Team Visma | Lease a Bike is de sportvoeding van Amacx verder ontwikkeld en afgestemd op de individuele behoeftes van de renners. Van energie- en eiwitrepen tot hydratatie- en herstelproducten, Amacx biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sportvoeding om de renners te helpen hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Samenwerking en toewijding

Bij Amacx en Team Visma | Lease a Bike geloven we dat samenwerking en toewijding de sleutel zijn tot succes. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen winnen en de grenzen van de wielerwereld verleggen. We zijn trots op onze samenwerking en kijken uit naar wat de toekomst brengt!

Martijn Redegeld - Sportvoedingsdeskundige Team Visma | Lease a Bike

"De producten van Amacx waren in de basis al heel goed, maar ze bevatten nu exact de juiste samenstelling voor onze schaatsers en renners."

De favoriet van de renners van Team Visma | Lease a Bike

Wout van Aert

"De Energy Fruit Chew is voor mij een uitstekende keuze om tijdens ieder type inspanning te eten. De ideale verhouding koolhydraten in combinatie met de fijne structuur maakt dit mijn favoriet!"

Dylan van Baarle

"Met de Energy Drink kan ik zowel hydrateren als koolhydraten binnen krijgen in de juiste 2:1 verhouding. De drank is niet te zoet of te zuur dankzij de zachte fruitsmaken."

Fem van Empel

"De Drink Gel is mijn favoriete gel. Door de zachte smaak en waterige structuur is deze makkelijk te drinken. Er is geen nasmaak. Daarbij heeft de Drink Gel ook nog eens 30 gram koolhydraten wat 'm ideaal maakt tijdens zowel een training als wedstrijden."

Robert Gesink

"Tijdens mijn langere ritten kies ik voor de Energy Oat Bar Banana. De reep eet makkelijk weg en zorgt voor landurige energie dankzij de echte havervlokken."

Anna Henderson

"De Energy Fruit Chew is perfect als tussendoortje tijdens een lange duurtraining. Makkelijk uit de verpakking te halen en erg lekker. Hij smaakt naar snoep maar is grotendeels gemaakt van fruit. Hij past ook perfect in mijn vegan dieet."

Attila Valter

"Mijn favoriete energy bar is de Fast Bar Vanilla, door de zachte substantie eet deze bar lekker weg tijdens het fietsen op hoge intensiteit."