Fem van Empel

De favoriet van: Fem van Empel

Mar 02, 2023

Amacx Sports Nutrition heeft aan de renners van Team Jumbo-Visma gevraagd wat hun favoriete Amacx product is.

De favoriet van Fem van Empel is de Drink Gel. "De Drink Gel is mijn favoriete gel. Door de zachte smaak en waterige structuur is deze makkelijk te drinken. Er is geen nasmaak. Daarbij heeft de Drink Gel ook nog eens 30 gram koolhydraten wat 'm ideaal maakt tijdens zowel training als wedstrijden" Aldus Fem.

Wat is de Drink Gel precies?

Het is een handige gel die je kunt drinken tijdens het sporten. De gel bevat koolhydraten en de juiste hoeveelheid natrium die jou optimaal ondersteunt om op je best te kunnen presteren. Omdat de gel makkelijk te consumeren is, is het een handige manier om je energieniveaus op peil te houden tijdens lange ritten, wedstrijden of trainingen.

Wat zo fijn is aan de Drink Gel is dat het niet alleen werkt, maar ook lekker is. De gel heeft een frisse smaak en hoeft vanwege het feit dat er al water is toegevoegd niet weggespoeld te worden met een slok water. Het is een ideaal product om te gebruiken tijdens een lange en vermoeiende training of wedstrijd. Maar het gaat niet alleen om de smaak - de Drink Gel is ook echt effectief. Het is wetenschappelijk bewezen dat het consumeren van koolhydraten tijdens het sporten de prestaties kan verbeteren.

Wil jij ook de favoriete product van Fem proberen? Wij hebben een Variety Pack Drink Gel waarin je alle smaken kan proberen.

Fem van Empel

Meer blogs