Amacx Sups-Line

Nieuw bij Amacx de Sups-Line!

Jan 23, 2024

Met trots introduceert Amacx de Sups-Line, een nieuwe supplementenlijn speciaal ontwikkeld voor sporters. Deze supplementen bevatten belangrijke vitaminen en mineralen die zowel tijdens sportieve als dagelijkse activiteiten van waarde zijn.

Bij Amacx streven we ernaar om jou als sporter volledig te voorzien in al je behoeften. Of het nu gaat om sportvoeding, herstelproducten of voedingsadvies, met de introductie van de Amacx Sups-Line, bestaande uit de Sport Multi, Vitamine D3, IJzer, Omega-3, Zink, Cafeïne tabletten, Creatine, en Beet Shot, zetten we een volgende stap in ons doel om jou als sporter optimaal te ondersteunen bij het behalen van al jouw sportieve doelen.

Sportvoedingsdeskundige Martijn Redegeld, was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Sups-Line. “Binnen de Amacx Sups-Line vind je alle supplementen die de prestaties en gezondheid van een atleet, professioneel of recreatief, kunnen ondersteunen. Alle supplementen zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en uitvoerig getest op effectiviteit, waardoor het aanbevolen gebruik daadwerkelijk tot prestatie- en gezondheidswinst zal leiden.”

Of je nu voor, tijdens, of na een sportieve uitdaging staat, ongeacht of je een recreatieve of een topsporter bent, met de Sups-Line hebben wij alles binnen handbereik. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over de juiste ondersteuning van jouw gezondheid en prestaties.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en Upgrade Your Limits met de Sups-Line!

Meer blogs