EF Pro Cycling & Amacx Sports Nutrition

Amacx Sports Nutrition is de komende drie jaar officiële partner van EF Pro Cycling op het gebied van sportvoeding en supplementen.

Jan 23, 2024

Met trots kondigen we de driejarige samenwerking tussen Amacx en EF Pro Cycling aan. Bij Amacx streven we voortdurend naar de ontwikkeling en verbetering van onze sportvoeding om atleten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties. Met trots delen we deze visie met de mannen- en vrouwenteams van EF Pro Cycling. Als leider in sportvoeding is wereldwijde groei een belangrijk aandachtspunt voor Amacx. Samenwerken met EF Pro Cycling, een team met 21 nationaliteiten, is een ideale samenwerking.

Gino Vierhouten, Managing Director van Amacx, over de aanstaande samenwerking benadrukt: "EF Pro Cycling is ontegenzeggelijk ambitieus en streeft naar continue verbetering van hun atleten. Wij delen het vertrouwen dat de producten van Amacx hieraan zullen bijdragen. Daarom zijn wij zeer verheugd om de komende jaren samen te werken."

Will Girling, hoofdvoedingsdeskundige van EF Pro Cycling, voegt toe: "Ik ben enthousiast over de samenwerking met Amacx omdat hun uitgebreide assortiment producten wordt geproduceerd met het meest up-to-date onderzoek. Hun productontwikkeling houdt rekening met de atleet, waardoor onze renners gemakkelijk grotere hoeveelheden koolhydraten - 90-120 gram per uur - kunnen consumeren."

Amacx zal de mannen en vrouwen van EF Pro Cycling voorzien van een breed scala aan producten, waaronder repen, gels en drankmix.

Meer blogs